Fransförlängningar för drömlånga ögonfransar

Det gör så stor skillnad när man har gjort en fransförlängning och har långa och vackra ögonfransar och när man inte har gjort det. Det gör verkligen stor skillnad och när man väl har börjat med att göra dem så vänjer man sig snabbt vid att ha dem långa och då känner man sig väldigt naken utan dem. Som att man nästan inte har några ögonfransar alls.

Därför tycker jag att det då är betydligt bättre med att göra en riktig fransförlängning i VäxjöSkrädderi.1 och att faktiskt satsa på det ordentligt och gå dit med jämna mellanrum för att fransarna inte ska hinna gå av för mycket utan för att de ska hålla sig långa och snygga. Det är i alla fall det som är planen och det är det som jag nu hoppas på.

Förhoppningsvis så kommer jag att kunna upprätthålla fransförlängningen i några år åtminstone. Sen vet man aldrig hur ens ekonomi håller heller om det är värt att fortsätta betala för det eller inte. Det kanske det inte är utan det kanske vore bättre om jag bara såg till att lägga upp det på något annat sätt istället. Men det är jag faktiskt inte helt på det klara med vad jag tycker eller vad det faktiskt egentligen är som gäller.

Det enda jag själv vet säkert är att jag för tillfället trivs otroligt bra med min fransförlängning som jag gör på Skrädderi.1 i Växjö och att så länge jag känner som jag gör nu så kommer jag att fortsätta att göra behandlingarna.

 

Du gillar kanske också...