Stress vid flytt

Det är ofattbart hur mycket som behöver göras när man ska flytta. Man tänker alltid att det går ganska snabbt men ofta är det betydligt jobbigare än vad man vill att det ska vara. Det är inte bara att packa ner alla sina saker och transportera dem till den nya bostaden, utan det finns ganska mycket mer som behöver göras. Exempelvis flyttstädning. När vi flyttade från Värnamo tog vi hjälp med flyttstädning från Städveronica just för att vi kände att det blev alldeles för mycket för oss att sköta själva med allting som behövde göras.

Det är adressändring och saker som behöver köpas och säljas för att de inte passar in i den nya bostaden och det blir helt enkelt väldigt många olika saker som man väljer att lägga sitt fokus på. Det blir inte bara det som man väljer att göra utan det blir likväl lite andra saker också som även de kan vara ganska avgörande i sitt utförande. Så känner du att det är någonting för dig så tveka inte över att ta kontakten med dem snarare än att bara låta det vara så att det varken finns någonting för dig eller för någon annan.

Städveronica och den flyttstädning som de erbjuder är otroligt bra så det blir verkligen någonting som jag vill ta del av igen om jag skulle flytta i området kring Värnamo för så bra tycker jag att de skötte städningen. Kändes bra att ha professionell hjälp med någon del så att det var lite mindre saker att stressa upp sig över så att man visste att det åtminstone var något som fungerade som man önskade att det skulle göra.