Fördelarna med att gå till samma skönhetssalong varje gång

Ja, jag tycker faktiskt att det gör enorm skillnad för utseendet om man har fransförlängningar och snygga ögonbryn. Tycker att det gör hela ansiktet och intrycket och gör verkligen skillnad mellan vad som är snyggt och inte. Därför är jag alltid noga med att fylla på förlängningarna på mina ögonfransar med jämna mellanrum. Brukar även göra naglarna med gel och tycker att det också gör väldigt stor skillnad.

Jag brukar alltid gå till samma skönhetssalong och då blir det oftast till Malins Naglar, Fransar & Micropigmentering. Det är väl återbesök ungefär var tredje vecka, men jag tycker verkligen att det är värt att göra det. Får så mycket bättre självförtroende och så blir jag så mycket starkare. Vet att det är någonting som är väldigt bra och vet att jag kan komma att må så otroligt mycket bättre om man planerar och lägger upp det på det sättet snarare än på något annat. Så tycker du att det känns lockande så får du mer än gärna göra så att du kontaktar Malins Naglar, Fransar & Micropigmentering och deras skönhetssalong för att prata med dem och för att boka en tid för just den form av behandling som du önskar ta del av.

Jag brukar aldrig behöva ringa skönhetssalongen för jag bokar alltid tid för nästa behandling när jag är där på plats. Tycker det är smidigast och så blir det inte att jag glömmer av det, för det vore väldigt jobbigt om jag skulle tvingas gå med fula ögonfransar i en vecka bara för att jag glömt boka tid för fransförlängning på Malins Naglar, Fransar & Micropigmentering i tid.